بازم ممنون بابت صبر و حوصلتون و اینکه سرتونو بدرد آوردم امیدوارم جوابی بمن بدید که مشکلات سایتمو حل کنه و راه حلاتون عملی باشه عین مقاله هاتون . و اگه توسط این قابلیت میشه من باید چکار کنم تا از دست این دسته ها و آدرس های قدیمی که ارور هستش راحت شم . از رتبه ۲ هزار گوگل به ۵۰ هزار نزول پیدا کردیم و بهتر بگم عین ۱۰ هزار صفحه ما شد ارور ۴۰۴ که طراحان جدید گفتن بعد از مدتی از بین میرن که نرفت تکرار میکنم از بین نرفت و یا اگه رفت بالای ۶ ماه طول کشید.
فعالیت های سئوکار
در زمان پیاده سازی این قطعه کد در فایل robots.txt توجه داشته باشید که این کار باعث قطع شدن دسترسی تمامی ربات های گوگل می شود. روش های مختلفی وجود دارد که شما با پیاده سازی آنها در فایل robots.txt می توانید دسترسی موتورهای جستجو به بخش های مختلف سایت خود را فراهم کنید. دلیل اول این است که شما نمی خواهید درباره تنظیماتی که برای خزیدن ربات های موتورهای جستجو در وب سایت خود اعمال کرده اید ابهامی وجود داشته باشد. با این حال باید توجه داشت که موتورهای جستجو گوگل و بینگ در این جا اجازه دسترسی خواهند داشت چرا که طول کاراکترهای دستورالعمل بیشتر از Allow می باشد. شما می توانید به موتورهای جستجو بگویید که به فایل ها، صفحات یا لینک های خاصی از وب سایت شما دسترسی نداشته باشند.
نمونه فایل Robots.txt برای سایت وردپرسی
اگر در صورت باز کردن این صفحه با ارور 404 مواجه شوید یعنی چنین فایلی ساخته نشده است. اما در صورتی که بعد از وارد شدن به این صفحه با کدهای User-agent و … مواجه شدید، یعنی سایت شما این فایل را دارد. در این حالت باید از طریق FTP و یا کنترل پنل هاست سایت خود، به قسمت مدیریت فایل رفته و در روت اصلی هاست فایل robots.txt را پیدا کنید. سپس باید آن را توسط یک ویرایشگر متنی آنلاین اجرا کرده و آن را ویرایش کنید.
- فایل Robots.txtدر این فایل طبق دستوراتی که در بالا گفته شد، محدودیت و دسترسی ها را برای ربات ها مشخص کنید.حال که با ساختن آن آشنا شدید باید آن را داخل هاست خود بارگذاری کنید.
- Crawl Budget در حقیقت تعداد صفحاتی از وب سایتتان است که ربات گوگل در یک روز آنها را خزیده و بررسی میکند.
- در واقع فایل Robots.txt یک قرارداد بین سایت شما و رباتهای خزنده است که به آنها اعلام میکند چه محتوایی قابل بررسی و چه محتوایی غیرقابل بررسی است.
- 5 تاکتیک سئو برای کاهش ریسک این فایل در این مقاله اموزشی سئو آمده است.
موتورهای جستجوگر شناخته شده نظیر گوگل، بینگ و… این توانایی را دارند که با بررسی محتویات فایل Robots.txt درک بهتری نسبت به ساختار یک سایت پیدا کنند و از برخی دستورات داده شده پیروی کنند. Robots.txt مخفف شده عبارت Robots Exclusion Protocol میباشد که به معنی پروتکل حذف ربات میباشد. موتورهای جستوجو برای خزیدن در سایتها لینکها را دنبال میکنند و از این سایت به سایتهای دیگر میروند تا میلیاردها صفحه و لینکهای دیگر را کشف کنند. برخی این حرکت موتورهای جستوجو را به عنکبوت نسبت دادهاند و نامش را گذاشتهاند. در همین حال یک ربات کراولر موتورهای جستوجو، پس از ورود به سایت و قبل از Spidering، به دنبال فایل Robot.txt سایت میگردد. با نوشتن فایل Robots.txt میتوانید میزان ورود رباتها به سایت خود جهت ایندکس صفحات را محدود سازید و به دنبال آن نیز سرعت بارگذاری صفحات سایت را افزایش دهید.
خطاهای فایل robots.txt و اشتباهات آن را بررسی کنید
سوالی که شاید برای شما هم پیش بیاید این است که این فایل در کجا قرار دارد. یا بهتر است بگوییم در کجا باید بدنبال این فایل بگردیم؟ پاسخ این سوال بسیار ساده است. مجله خبری سئو دقت داشته باشید که اگر این فایل در هاست شما موجود نبود می توانید خودتان آن را ایجاد کنید. پیشنهاد می کنم ببینی این ارور 404 از وردپرس میاد یا از سمت وب سرور.