آقای جان مولر در توییتر خود اعلام نموده که گوگل از از تگ lastmod در فهم زمان تغییر محتوا استفاده می کند و از این طریق پایش صفحات را اولویت بندی می کند. البته این بیانیه در تضاد با گفته آقای Illyes در سال 2015 است. وجود این تگ اجباریست و اشاره به نسخه کانونیکال یو آر ال دارد. این یو آر ال بایستی به گونه مجله خبری سئو ای بوده که مطابق با پروتکل اصلی سایت (HTTP یا HTTPS) بوده و از نظر وجود یا عدم وجود www نیز صحیح باشد. از این پس مهم ترین مقالات سئو سایت را در این بخش قرار خواهیم داد. این مزیت این است که به شما امکان می دهد نقشه سایت خود را شخصی سازی کنید ، اما فقط برای توسعه دهندگان وب باتجربه توصیه می شود.
- امیدواریم که این مطلب توانسته باشد به سوالات شما پاسخ دهد.
- از مزایایی این روش داینامیک بودن سایت مپ و عدم نیاز به دانلود مداوم یک نسخه جدید از نقشه سایت است.
- یکی از روش هایی که شما می توانید سرعت سایت خودتان را افزایش دهید، استفاده از سرور مجازی یا سرور اختصاصی است که بسته به نیاز خودتان و ورودی و ترافیک سایتتان می توانید یکی را انتخاب کنید.
- سایت مپ یک فایل xml هست که به ربات های موتور جستجو کمک میکنه بهتر بتونند قسمت های مختلف سایت شما را شناسایی کنند.
- در چنین شرایطی درج تاریخ آخرین تغییر در نقشه سایت اهمیت بسیار بالایی دارد چرا که به تنها معیار گوگل برای تعیین اولویت ایندکس تبدیل شده است.
بهروزرسانی خودکار سادهترین و بهترین روش مدیریت نقشه است ولی برای سایتهایی که کمتر از 100 صفحه دارند میتوان به صورت دستی مدیریت کرد. با توجه به محبوبیت وردپرس در فضای وب، در این ویدیو 5 دقیقهای، با تنظیمات افزونه Google XML Sitemaps و منطق درست برای استفاده از امکانات آن آشنا میشویم. مثال ما در این ویدیو سایت کندوکلاب است و معیار خود برای تصمیم گیری در مورد بخشهای مختلف سایت و نحوه حضور آنها در نقشه را اعلام میکنیم. سلام داشتن سایت مپ اجباری نیست ولی یکی از فاکتورهای سئو هست که بودنش مزایایی داره که به سایت کمک میکنه. همانطور که مشاهده کردید، کار خاصی قرار نیست برای ساخته شدن این نقشه بکنید چراکه افزونه های وردپرسی خودشان به شکل خودکار این کار را برای شما انجام میدهند. ساختار لینک سازی داخلی سایتتان از حالت مناسبی برخوردار نیست و صفحات بدون لینک زیادی دارید.
روش های خاص ایجاد سایت مپ
در واقع همه فرمتها یک نقشه سایت را به 50 مگابایت (غیر فشرده) و URL محدود میکنند. پس فایل شما بزرگتر است و یا URL های بیشتری دارید، باید لیست خود را به نقشههای سایتهای متعدد تقسیم کنید که در ادامه به این موضوع میپردازیم. شما میتوانید به صورت اختیاری یک فایل فهرست (فایلی که به لیستی از نقشههای سایت اشاره میکند) را ایجاد کنید.
این نقشه باید تمام صفحات سایت شما را نمایش دهد، اگر همه چیز به نظرتان دقیق و خوب است و مشکلی نمیبینید، وقت آن است که سایتمپ خود را به گوگل ارسال کنید. اما این موضوع تا حد زیادی به CMS شما و اینکه از چه برنامهای برای ایجاد سایتمپ خود استفاده کردهاید نیز وابسته است. در این صورت میتوانید از یک ابزار تولید Sitemap شخص ثالث (third-party) مانند XML-sitemaps.com استفاده کنید. این ابزار، یک فایل XML را که میتوانید از آن به عنوان نقشه سایت خود استفاده کنید، در اختیار شما قرار میدهد. اگر از Yoast استفاده نمیکنید، پلاگینهای دیگری برای وردپرس در دسترس شما قرار دارند (مثل Google XML Sitemaps) و یا افزونه که میتوانید برای ایجاد نقشههای سایت از آنها استفاده کنید.
آموزش ثبت نقشه سایت در گوگل
جاب تیم در زمینه های برنامه نویسی ، دیجیتال مارکتینگ و سئو فعالیت می کند. اگر سایت مپی دارید که بزرگتر از 50 مگابایت است، باید آن را به چند نقشه سایت تقسیم کنید. شما میتوانید از فایل فهرست سایت مپ به عنوان راهی برای ارسال چندین نقشه به طور همزمان استفاده کنید. اگر برای نقشه های سایت خود از Atom/RSS استفاده میکنید و میخواهید تغییرات مورد نظر خود را علاوه بر گوگل در سایر موتورهای جستجو نیز پخش کنید، میتوانید WebSub را مورد استفاده خود قرار دهید.
سایت مپ ها دارای قوانین و محدودیت هستند که در ادامه با آن ها آشنا می شوید. کاربر می تواند با کمک آن به سایر قسمت های سایت دسترسی داشته باشد. حاوی اطلاعات درمورد صفحات سایت و موقیعت صفحات در سایت است. البته افزونه ها معمولا هر بخش را به صورت مجزا تولید کرده و همه نقشهها را در یک فایل به اسم sitemap_index تجمیع میکنند.
فعالیت های سئوکار