همچنین شانس شما را برای ایندکس شدن بیشتر خواهد کرد ولی تضمینی برای اینکه صفحات بهتر ایندکس شوند وجود ندارد،اما بودن sitemap اگر قرار باشد یک صفحه از سایت ایندکس شود، به این کار سرعت خواهد بخشید. تمام محتوای وب سایت شما را پیدا کنند، بخزند و فهرست کنند. نقشه سایت همچنین به موتورهای جستجو می گوید که کدام صفحات در سایت شما مهم ترین هستند. زمانی که تعداد صفحات یک سایت زیاد و موضوعات زیادی را در بر می گیرد، فایل ایندکس نقشه کاربرد زیادی دارد. زمانی که از صفحات زیاد صحبت می کنیم، منظورمان سایتی با 5000 صفحه و با سایز نقشه بالای 100 مپ است.
سپس به سادگی باید آن را در سایت خود بارگذاری کرده و آن را در کنسول جستجوی Google اضافه کنید تا روند خزیدن سریع شود. در این مقاله آموزشی از سایت میهن وردپرس، میخواهیم در رابطه با نقشه سایت صحبت کنیم. همچنین توضیح خواهیم داد که چرا باید از نقشه سایت استفاده کنیم و چه مواردی بهتر است در آن قرار دهیم.
این در قالب یک فایل XML حاوی داده های علامت گذاری شده با برچسب ها استفاده می شود. XML مخفف extensible markup language (زبان نشانه گذاری توسعه پذیر) است که فرمت فایل مورد توافق برای استفاده از نقشه سایت می باشد. این کار علاوه بر اینکه به ساده تر یافته شدن سایت مپ کمک می کند. بسیاری از کاربران مجله خبری سئو هنگام بازدید از یک سایت، به نقشه سایت نیز مراجعه می کنند. اگر میخواهید رتبهبندی وبسایتهای شما بهتر باشد و تجربه بهینه و رضایت بخشی به کاربران خود بدهید، همچنین میتوانید نقشه سایت را در وبسایت خود قرار دهید. افزونه Yoast SEO برای کاربران وردپرس یک تولیدکننده معمولی برای sitemap XML است.
فقط بعد از تغییرات اساسی نقشه سایت خود را بروز رسانی کنید.
خزنده ها سایت شما را با استفاده از کلیک بر لینک هایی که به صفحات دیگر لینک داده شده اند، کشف می کنند. آن ها این روند را تا جایی ادامه می دهند که دیگر لینکی در ارتباط با سایت شما باقی نمانده باشد. نقشه سایت بسیار مهم است زیرا به موتورهای جستجو اجازه می دهد تا اطلاعات دقیقی در مورد وب سایت شما به دست آورند. علاوه بر این، دسترسی را نیز افزایش می دهد – زیرا به موتورهای جستجو اجازه می دهد به تمام صفحات وب سایت شما دسترسی داشته باشند. در نهایت، این قابلیت دسترسی به موتورهای جستجو اجازه می دهد تا به سرعت تمام صفحات وب سایت شما را پیدا کرده و آنها را در موتورهای جستجو رتبه بندی کنند.
چه صفحاتی را باید در سایت مپ قرار داد؟
پیشنهاد میکنیم با مراجعه به نقشه سایت آکادمی وبسیما یک نمونه واقعی از بخش دستهبندی مقالات و نحوه نمایش اطلاعات به گوگل را مشاهده کنید. به عبارت دیگر استفاده از نقشه سایت تنها بر سرعت ایندکس صفحات تاثیر دارد ولی جایگاه هر صفحه براساس کیفیت محتوا، لینکسازی داخلی و خارجی و بسیاری فاکتورهای دیگر مشخص میشود. بودجه خزش یا Crawl budget به تعداد صفحاتی گفته میشود که ربات های گوگل طی یک دوره زمانی مشخص (مثلاً یک روز) در سایت ما بررسی و ایندکس میکنند. برای سایتهایی که به تازگی فعالیت خود را آغاز کردهاند معمولا این بودجه از تعداد صفحات در صف ایندکس کمتر است در نتیجه مدیریت آن اهمیت بسیار بالایی دارد. در آدرس بالا کافی است به جای farin.academy آدرس وب سایت خودتان را قرار بدهید. این دقیقا جایی است که نقشه سایت شما توسط افزونه رنک مث ساخته شده و قرار گرفته.
قسمت های lastmod، priority و Changefrequncy را می توانید از این طریق ویرایش کنید. شما باید یک نقشه سایت اصلی بسازید و 12 URL را در آن تعریف کنید. در مورد سوالت، پرتال (و سیستمهای خوب مشابه) به شما امکان اتصال به وبمستر تولز رو میدن و خودشون سایت مپ رو براتون اضافه میکنند. حالا وقتی شما از یک سیستم آماده مثل وردپرس استفاده میکنه، میتونی با ریختن افزونههایی (که در واقع برنامهنویسیهای آماده هستن) قابلیتهای مختلف اضافه کنی.
با ارائه آخرین تاریخ آپدیت در نقشه سایت، می توانید اطمینان حاصل کنید که خزنده ها صفحات به روز شده جدید را نادیده نمی گیرند. اگر نقشه سایت شما بزرگتر از 50 مگابایت باشد یا بیش از URL داشته باشد، گوگل آن را نمی پذیرد. در این صورت باید نقشه سایت خود را به چندین نقشه سایت تقسیم کنید و آنها را به صورت جداگانه آپلود کنید. از طرف دیگر، می توانید یک فایل مادر نقشه سایت که شامل آدرس نقشه های سایت جداگانه است، ایجاد کنید.
- برای وبسایتهای با تعداد صفحات کم به علت آسانی بهتر است از HTML sitemap استفاده شود.
- شما انبوهی از مطالب بسیار مفید را رایگان در اختیار کاربران قرار داده اید.
- اگر خوش شانس باشید، تعداد بازدید از آن بسیار پایین خواهد بود.
- یعنی اینکه هر بارکه بخواهید یک صفحه را به سایت خود اضافه کنید باید یک سایت مپ جدید دانلود و جایگزین سایت مپ قبلی کنید.